maanantaina, huhtikuuta 10, 2006

Sinisen kanin englannin matka jatkuu

Sininen kani istuu taksissa
Sininen kani on taksissa ja istuu etupenkin ikkunalaudalla. Sininen kani katsoo autoja jotka ajavat taksin edellä. Se ajattelee varmaan että on tosi kiva kun se saa istua etuikkunan laudalla sillä siitä näkee hyvin. Sininen kani ei ole pitkään aikaan ollut taksissa eikä hän sinne usein pääsekkään.

Sininen kani istuu puiston penkillä
Sininen kani istui myös hotellin puiston penkillä. Se ajattelee varmaan että puistoon on kiva mennä nyt koska minun emäntäni (eli minä) ei saa ottaa minua mukaan puistoon kun ollaan kotona. Siitä on varmaan kiva olla puistossa. Puistokuvassa on taustalla myös puita. Minusta ne näyttävät kauniilta puistonpenkin ja sinisen kanin kanssa.




Sininen kani ja joutsen
Sininen kani meni myös katsomaan joutsenta. Sininen kani on mennyt piiloon. Sillä sininen kani pelkää isoja lintuja. Sinistä kania varmaan jännittää se että entä jos joutsen huomaa minut ? mutta ei se huomaa. Tämän kuvan tausta on yhtä kaunis kuin se toinen. Taustalla on ruohoa ja puita. Sininen kani ei tiedä että meillä oli silloin lunta.
Sininen kani nukkuu
Sininen kani on mennyt nukkumaan. Se nukkuu pää tyynyssä ja peiton alla. Sillä on varmaan hyvä olla. Se ajattelee varmaan että kun on pehmeä tyyny ja tarpeeksi paksu peitto niin ei unen saantiin muuta tarvita. Ja päivän päätteeksi on kiva mennä sänkyyn.
Sininen kani sanoo: hyvää yötä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Blogisi on hieno ja sitä on mukava lukea. Toivotaan että Sinisen kanin matka sujuu hyvin, sillä on varmasti ollut jännittävää!

Anonyymi kirjoitti...

Herttaista... ;) Tosi kauniita valokuvia, taiteellista lahjakkuutta selvästi, ja hyvä mielikuvitus :)Minulla kotona ihan oikea kani, musta leijonanharjas. Toivottavasti sinisellä kanilla oli hauska matka.