torstaina, maaliskuuta 02, 2006

Äiti ja isä

Äiti on luonteeltaan kiltti ja lempeä ja isi on hupsu ja se kutittaa aina mutta sekin on hellä. Minusta äiti ja isä ovat kivoja siksi koska niitten kanssa voi tehdä kaikkea jota lasten kanssa ei voi tehdä niin kuin käydä vaikka puistossa sillä ainakaan minä en vielä saa käydä missään edes lähipuistossa yksin. Ja äiti ja isä pitävät huolta meistä ( pikkusiskostani ja minusta).

Minusta on joskus vähän kurjaa kun äiti tai isi tulee kesken leikin sanomaan että nyt nukkumaan ja kun ne tulee sanomaan että nyt pitää nousta.Mutta siltikään en voi tietää mitään asiaa jota äidissä tai isässä voisi parantaa koska ne ovat niin hyvät vanhemmat.Ja on joskus myös hyvä että ne tulevat herättämään aikaisin aamulla että varmasti ehtii päiväkotiin.

Minusta kurja äiti olisi semmoinen joka ei koskaan halisi tai hellisi lapsiaan eikä myöskään yhtään ajattelisi lapsiaan. vielä pahempaa olisi jos äiti löisi tai tukistaisi tai repisi ja riuhtoisi lapsiaan. Ja kurja isi olisi semmoinen että se koko ajan komentelisi ja löisi ja myös satuttaisi.Kurjat vanhemmat saisi ehkä paremmaksi jos hellisi heitä.Mutta jos lapsella olisi semmoiset kurjat vanhemmat heidän pitäisi mennä kertomaan poliisille tai lain laatijoille koska lapsia ei saa lyödä eikä muutenkaan satuttaa. Myös vaikka mummolle tai ehkä päiväkodin opettajalle voisi kertoa. Mutta onneksi minun äitini tai isäni ei ole semmoinen !

Ei kommentteja: