tiistaina, helmikuuta 07, 2006

Lohikäärmeiden juhlat


Lohikäärmeillä on joka vuosi juhlat joissa valitaan uusi kuningas. Presidentti ja pääministeri valitaan eri juhlissa. Lohikäärmeistä joillakin on räpylät ja kolme tai kaksi päätä. Ne kantavat suussaan poikasiaan. lohikäärmeiden tärkein tehtävä on pelotella lapsia. vuodessa on yksi viikko jonka aikana ei pelotella. olipa kerran lohikäärme jolla oli vain yksi vika se että se oli liian kiltti. se ei suostunut pelottelemaan lapsia. Se meni kuitenkin juhliin ja vaikka se ei ollut pelottava se valittiin kuninkaaksi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana lohikäärme-kuva! Ostin tänään juuri meidän petiin pussilakanat, joissa on lohikäärmeitä ja prinsessoja. Saisinko printata tämän kuvan, kokeilla jos siitä saisi vaikka taulun seinälle? :)

Siniorvokki kirjoitti...

Hei Tiia se olisi tosi kivaa eli saat luvan.Jos haluat isomman kuvan äiti lupasi lähettää sinulle, se on kolme megaa.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, isommasta kuvasta voisi tulla printatessa hienompi!

Anonyymi kirjoitti...

Ja osoitehan oli tiia@wickedchild.net :)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä oli aivan uskomattoman hieno piirrustus! Lohikäärmeet olivat todella värikkäitä ja lennokkaita.

Jos olisin itse saanut äänestää lohikäärmevaaleissa, niin minäkin olisin valinnut kuninkaaksi sellaisen lohikäärmeen, joka ei kiusaa lapsia. :)

Terv, Tuuli

Siniorvokki kirjoitti...

Hei Tuuli kiva kun kävit katsomassa piirustuksiani. Jos olet se Tuuli jonka tunnen minä toivoisin että sinä tulisit pian tänne kylään. Ja minä haluaisin oppia yhtä hyväksi piirtäjäksi kuin sinä toivoo Siniorvokki.

Anonyymi kirjoitti...

Juuh, kyllä se on se sama Tuuli. Ja tulen varmasti kyläänkin jossain vaiheessa J:n kanssa.

Mielestäni sinä piirrät nyt jo niin hienosti, että minäkin voisin oppia sinulta jotain. Kannattaa piirtää joka päivä ainakin yksi piirrustus, niin taidot kehittyvät huimaa vauhtia! :D