maanantaina, helmikuuta 06, 2006

Mitä olisi jos lapset saisivat määrätä päivän

Jos minä saisin määrätä aikuisia niin minä haluaisin mennä kauppaan ja ostaa sieltä hampurilaista. sitten haluaisin mennä korkeasaareen ja sitten haluaisin sanoa äidille ja isille että menemme nyt syömään ja niiden pitäisi totella. Ja kotona komentaisin että nyt menette nukkumaan! Ja sitten silittäisin ja laulaisin unilaulun.

Siinä kun aikuiset määräävät on se vika että silloin ei saa itse määrätä oikein mitään (niin kuin sitä että en halua mennä nukkumaan).Mutta kuitenkin minusta olisi vähän hassua jos äiti & isi sanoisivat että milloin alkaa lastenohjelmat ja milloin te lapset oikein laitatte ruokaa meille? niin se olisi tosi hassua!.

Minun mielestäni on ehkä parempi että aikuiset määräävät siksi koska jos lapset vain määräisivät silloin tapahtuisi niin että lapsien ei tarvitsisi nukkua niin pitkään ja ne olisivat väsyneitä aamulla ja koko ajan. Ja sitten ne söisivät vaan herkkuja ja ei varmasti kyllä kukaan siivoaisi.

Mutta kyllä lapset voisivat ainakin yhden päivän vuodessa määrätä ja aion ehdottaa helmikuun toista päivää siksi päiväksi.

Ei kommentteja: