keskiviikkona, helmikuuta 22, 2006

Tositarinapalsta: Kukko hyppäs miun reppuselkään


Tositarinapalsta (mummoni kertomia tarinoita)
Hyvät lukiat nämä tarinat ovat (uskokaa tai älkää !) totta sillä näin tapahtui oikeasti kun mummoni oli pieni.

KOLMAS TARINA
Kukko hyppäs miun reppuselkään!
Mummon kotona oli oikein äkäinen kukko ja aina kun (silloin oli ulko vessat) halusi mennä vessaan niin piti olla joku keppi mukana (tai joku muu semmoinen jolla voi huiskia sitä kukkoa ) . Kerran kun mummon sisar oli menossa vessaan niin hänellä ei ollutkaan mitään keppiä mukana ja kukko varmaan ajatteli että tuon minä kynsin sillä se hyppäsi suoraan hänen selkäänsä ja kun sisko oli viimein saanut sen pois selästään niin hän tuli juosten sisään ja huusi apua apua kukko hyppäs miun reppuselkään!

Aiemmat tositarinat:
1. Kanakiisseli
2. Purkkakiisseli

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä uskon sun tarinoita. Ne on tosi kivoja. Tykkään lukea niitä ja hymyillä. Kiitos :o)

Anonyymi kirjoitti...

Sinun tositarinoita on hirmu kiva lukea! Minun isälle kävi hassuja vuosia sitten, kun minä olin vielä lapsi. Meidän naapurissa oli kesy varis, joka tykkäsi istua ihmisten pään päällä. Kerran isä läksi ajamaan polkupyörällä kylään toiseen naapuriin. Aurinko paistoi, oli lämmin kesäpäivä ja isä ajeli ajatuksissaan tietä pitkin. Yht'äkkiä kuului siipien räpyttelyä ihan korvan juuressa ja se kesy varis yritti parkkeerata lennosta suoraan isän päälaelle! Isä säikähti niin, että melkein ajoi ulos tieltä! Arvaa, naurattiko meitä?!

Siniorvokki kirjoitti...

Sinunkin tarinasi oli hauska. Kiva kun sinä tykkäät tarinoista. Ne ovat kaikki mummolleni sattuneita tapahtumia ja ne ovat totta. Sen takia sen palstan nimi onkin tositarinapalsta.